The Secret Classroom Project was a collaboration with artist Katy Beinart and the staff and students of Fairways Primary School through the Creative Partnerships scheme.

The project aimed to create a multidisciplinary outdoor learning space for the students at the school, whilst adhereing to the brief of sustainabilty, organic growth, sensory experience and secret. Below is a photograph of the space before we began. It was originally a swimming pool area, but has been unused for over two years.


 

 

This project was a 2 month self build, and so we would like to thank all the pupils, staff, Billy and Kirk, parents and Ford workers who volunteered their time to help turn the design into a reality.

 

PLEASE FIND IMAGES DOCUMENTING THE DESIGN AND BUILD HERE.

 

Copyright Donna Walker and Katy Beinart, 2009.


Please click on any image below for larger view.